WIL_endorsementmark1_serif_RGB

Haasta headhunting. Cherry Pinterim tuo edullisen ja riskittömän ratkaisun heti.

cherries-vase-pink-surface-min-min (1)
icon_huippuosaajat
Saat huippuosaajan tekemään heti tulosta ilman rekrytoinnin kustannuksia, vaivaa ja ajanhukkaa.

Perinteisessä johdon suorahaussa kuluu useita kuukausia ennen kuin sopiva ehdokas löytyy ja pystyy aloittamaan. Siksi haluamme tarjota sinulle fiksumman vaihtoehdon:

  • Haasta perinteinen headhunting - ilman rekrykuluja
  • Poimi suoraan poolistamme ja palkkaa osaaja interim-jakson jälkeen
  • Vältä samalla rekrytoinnin riski ja viive

Cherry Pinterim - saat heti pysyvän huippuosaajan

Cherry Pinterim eli "pysyvä interim" on innovatiivinen vaihtoehto perinteiselle johtajarekrytoinnille ja headhuntingille. Pysyvä interim tarkoittaa sitä, että yritys valitsee avaintehtäväänsä interim-tekijän, joka toimii esimerkiksi ensimmäiset 4 - 6 kuukautta sopimuspohjaisesti vuokrajohtajana. Tämän jälkeen hän siirtyy työsuhteeseen.

Perinteiseksi työsuhteeksi muuntuva Cherry Pinterim on markkinoiden nopein tapa saada kokenut osaaja pysyvästi avaintehtävään. Kyseessä on ideaali ratkaisu organisaatiolle, joka haluaa pitää johtotehtävän täytettynä, liiketoiminnan sujuvana ja strategiset projektit vauhdissa ilman rekrytoinnin riskejä.

Cherryn osaajapoolista löytyvä interim-tekijä voi aloittaa välittömästi ja tuoda lisäarvoa ensimmäisestä päivästä alkaen. Samalla hän on eräänlaisella koeajalla, jonka aikana voidaan molemmin puolin varmistua yhteensopivuudesta. Näin edetään palkkasuhteeseen ilman huolta virherekrytoinnista.

Cherryn interim-tekijän valintaprosessi on täysin veloitukseton. Ainoastaan palvelusuhteen vaihtuessa työsuhteeksi veloitamme maltillisen rekrytointipalkkion.

Käytettävissäsi ovat huipputekijät strategisiin avainrooleihin.

Olemme poimineet parhaat tekijät jo valmiiksi

Cherryn tekijät ovat taustaltaan eri yritystoimintojen parhaita osaajia, jotka olemme käsin poimineet. He ovat kaikki erittäin kokeneita strategioiden toteuttajia ja muutoksen tekijöitä, joilta voi odottaa nopeita tuloksia ja asetettujen tavoitteiden saavuttamista tehokkaasti.

Jatkuvasti kasvavasta poolistamme löytyy markkinoiden parasta osaamista esimerkiksi liiketoiminnan, talouden, HR:n, viestinnän, myynnin ja markkinoinnin, digitaalisuuden, teknologian, toimitusketjujen ja hankinnan sekä logistiikan johto- ja kehitystehtäviin.

Uniikin tekijäpoolinsa ansiosta Cherry on ylivertainen tapa hankkia markkinoiden johtavaa osaamista.

Cherryn veloitukseton hakuprosessi

cherry-crop

1. Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lomakkeella tai puhelimitse niin teemme noin 30 minuutin kartoituksen tarpeistasi.

2. Ehdotus 48 tunnissa

Käymme läpi käsinpoimitun osaajapoolimme, ja saat  ehdotuksemme 1-3 tekijästä jopa 48 tunnissa yhteydenotostasi.

3. Valmista

Tavattuasi Cherryn ehdokkaat päätät aloituksesta, esim. seuraavalla viikolla. Maksat vain työn tekemisestä, et hakemisesta.

Kuinka hankin vuokrajohtajan?

Lataa opas
Lataa opas
kansikuva_kuinka_hankin_vuokrajohtajan
blog_hero_mobile

Tutustu partnereihimme