Olisiko osaamisellesi ja kokemuksellesi nykyistä parempaa käyttöä?

pexels-cottonbro-4098253
icon_huippuosaajat
Haluatko kokeneena huipputekijänä jakaa osaamistasi merkityksellisissä hankkeissa? Ja innostaako yrittäjämäinen rooli?

Johtamisen ja ylipäänsä työn tekemisen tavat ovat ennennäkemättömässä murroksessa. Avaintehtävien hoitamisessa on jo irtauduttu ajasta ja paikasta, mutta myös työsuhteet ovat lyhentyneet ja muuttaneet muotoaan. Samalla moni meistä haluaa enemmän vaihtelua ja vapausasteita arkeensa.

Oletko yritysjohdon ammattilainen, kouliintunut useammallakin toimialalla? Kiinnostaako sinua yrittäjämäinen toimintatapa ja oman osaamisesi hyödyntäminen haastavissa hankkeissa ja projekteissa? Haluaisitko keskittyä olennaiseen ja ottaa samalla työelämäsi haltuun?

Vastaus saattaa hyvinkin olla Cherry. Tarjoamme poolimme jäsenille toimeksiantoja, joissa voi hyödyntää ominta osaamistaan ja kertynyttä näkemystään. Cherry myy ja markkinoi aktiivisesti jäseniensä osaamista ja luo yhteisöä, johon kannattaa kuulua. Toimeksiantojen kesto vaihtelee asiakasyrityksen tarpeen mukaan muutamasta kuukaudesta yli vuoteen, myös koko- tai osa-aikaisuudesta sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Voisitko olla vaikka yksi heistä?

Toteutamme strategiat ja transformaatiot

Autamme yrityksiä toteuttamaan strategisia muutoksia ja kehitysprojekteja. Mikä olisi sinun roolisi asiakkaan menestymisessä?

Palvelemme kaikkien toimialojen yrityksiä koosta ja kehitysvaiheesta riippumatta. Haluamme myös tarjota osaamista kaikkiin strategisiin johtotehtäviin. Tällä hetkellä poolistamme löytyy johtavaa osaamista esimerkiksi liiketoiminnan, HR:n, viestinnän, myynnin, markkinoinnin, digitaalisuuden, teknologian, talouden, toimitusketjujen ja hankinnan sekä logistiikan johto- ja kehitystehtäviin.

Cherryn tekijät tuovat osaamistaan ja kokemustaan tyypillisesti seuraavanlaisiin tilanteisiin:

  • Strategian ja muutoksen toteuttaminen
  • Lyhytaikaiset hankkeet ja kehitysprojektit
  • Avainhenkilön korvaaminen muutostilanteessa
  • Liiketoimintajärjestelyt ja turnaroundit

Tutustu ja harkitse ryhdytkö tuumasta toimeen

Kuinka ryhdyn vuokrajohtajaksi?

Lataa opas
Lataa opas
kansikuva_kuinka_ryhdyn_vuokrajohtajaksi

Cherryn interim-palvelut vauhdittivat kasvuyritys Resandin kansainvälistymistä

Cherryn vuokrajohtajat auttavat yritystä kasvamaan ja kansainvälistymään. Resandin toimitusjohtaja Kalle Härkki kertoo, miten palveluna hankittu huippuosaaminen edisti yrityksen kasvuloikkaa.

Lue lisää
Laura Juhola

Nämä johtajarekryn 3 virhettä voivat tulla kalliiksi

Lue lisää
Cherry

Erilaiset uratarinat: Haastattelussa Mika ”Vidi” Videman

Työura ei aina etene oletettuja latuja. Cherryn perustajapartneri Vidi on hypännyt liiketoiminnasta HR:ään ja korporaatiotöistä laajan skaalan yrittäjäksi.

Lue lisää
Laura Juhola
cherry_harri
Varmistamme parhaan osaamisen yhdessä!
Harri Kämppä / CHERRY

Varaa aika kalenterista