WIL_endorsementmark1_serif_RGB

Saat meiltä ehdotuksen jopa 48 tunnissa

_O6A8115-v6

Kiinnostuitko? Laita viestiä tai soita

Onko digitaalisuus jo yrityksesi kilpailutekijä?

Ilarilla on vahva kokemus valmistavan teollisuuden kansainvälisistä johtotehtävistä Suomessa ja Sveitsissä Konecranesin CDO:na ja Wärtsilän teknologiajohtajana. Hän on vastannut urallaan mm. teknologia- ja tuotekehityksestä sekä digitalisaatiokyvykkyyksien luomisesta ja jalkauttamisesta liiketoimintaan.

Cherryn lisäksi Ilari toimii sijoittajana, business enkelinä ja hallitustehtävissä. Hän auttaa yrityksiä Interim -tehtävissä projekti- ja operatiivisissa rooleissa. Ilari on palkittu Suomessa vuoden CTO:na 2016.

Ilari tuo Cherryn asiakkaiden avuksi monipuolisen yhdistelmän kansainvälistä teollisuuskokemusta erityisesti energia- ja merenkulkualoilta, uusien kyvykkyyksien rakentamisesta ja muutosjohtamisesta sekä toisaalta pienten yritysten ketterästä ja liiketoimintalähtöisestä käytännön toteutuksesta.

Ilari_Kallio_001

Johdetaanko teillä strategian toteuttamista?

Petrillä on pitkä kokemus elintarviketoimialan ylimmän johdon tehtävistä Suomessa, Venäjällä, Ruotsissa ja Baltian maissa, ja hän tuntee hyvin myös näiden maiden päivittäistavarakaupan. Petri on ollut mukana merkittävissä strategian ja liiketoiminnan kehitystehtävissä sekä niiden operatiivisissa toimeenpanoissa ja M&A-hankkeissa.

Petri on työskennellyt Fazerilla 14 vuoden ajan erilaisissa ylimmän johdon tehtävissä muun muassa konsernin johtoryhmässä. Viimeiset kaksi vuotta hän asui Ruotsissa vastaten siellä Fazer-konsernin merkittävästä uudelleenorganisoinnista. Ennen Fazeria Petri vastasi Helsingin Sanomien johtoryhmässä yritysasiakkuuksista ja oli käynnistämässä kansainvälisen pörssiyhtiön Stepstonen internet-rekrytointiliiketoimintaa Suomessa.

Vahvan strategisen osaamisen sekä analyyttisyyden lisäksi Petri on innovatiivinen ihmisjohtaja, jolla on kyky saada organisaatiot toteuttamaan strategioita. Erinomaisten neuvottelutaitojensa ansiosta hän on hyvä johtamaan strategisia kumppanuuksia.

Petri_Kujala_001

Tuoko tehokkuus yrityksellesi kilpailuetua?

Harrilla on liiketoimintojen johtajana laaja kansainvälinen kokemus teknologia-, prosessi- ja B2B-palvelutoimialoilta. Hän on toteuttanut menestyksekkäästi haastavia liiketoimintojen strategiamuutoksia, uudelleenjärjestelyjä, M&A-hankkeita ja tulosparannusohjelmia.

Harri on työskennellyt CEO/P&L-rooleissa Transval- ja Posti-konsernissa, toimitusketjusta ja hankinnasta vastaavana johtajana sekä ratkaisumyynnin ja projektiliiketoiminnan tehtävissä Swisslog-, Kemira GrowHow (Yara) ja CPS Color -konserneissa. Hän on vastannut mm. Postin logistiikkaliiketoiminnan uudelleenjärjestelystä Transvalin ulkoistus- ja henkilöstöpalvelukonserniksi sekä Kemira GrowHow’n ja Yaran toimitusoperaatioiden yhdistämisestä.

Harrilla on kyky luoda lisäarvoa yritystoimintojen prosesseja tehostamalla ja avaamalla uusia liiketoimintamalleja. Eri sidosryhmien sitouttaminen, strategisten kumppanuuksien luominen sekä verkostomainen toimintatapa ovat Harrin vahvuuksia. Hänellä on laaja kokemus muutosten johtamisesta, ihmisten innostamisesta ja yritysten koko potentiaalin valjastamisesta tavoitteiden saavuttamiseksi.

Harri_Kämppä_001

Tunnetaanko teidät oikeista asioista?

Sampalla on laaja näkemys liiketoiminnan ja muutoksen edistämisestä viestinnän monipuolisin keinoin. Ennen Cherryn perustamista hän on työskennellyt globaalisti toimivien pörssiyhtiöiden, kuten Amer Sportsin, Comptelin, Pöyryn ja Soneran viestintäjohdossa.

Samppa on suunnitellut ja toteuttanut lukuisia strategisia hankkeita myös viestinnän neuvonantajana ja kasvuyritysten viestintäkonsulttina. Hänellä on lisäksi omakohtaista näkemystä Cherryn tarjoamasta ratkaisusta työskenneltyään aluksi palvelusopimuksella Amer Sportsin konserniviestinnästä ja sijoittajasuhteista vastaavana johtajana.

Samppa tuo lisäarvoa sekä viestinnän strategiseen suunnitteluun että operatiiviseen toteuttamiseen. Hänen erikoisalaansa ovat mm. listautumiset, osakeannit ja yritysjärjestelyt sekä maineenhallinta ja kriisiviestintä. Hän on johtanut menestyksekkäästi tiimejä ja rakentanut tuloksellista vuoropuhelua globaalin sijoittajayhteisön, median ja yrityksen muiden sidosryhmien kanssa.

Samppa_Seppälä_001

Tulokset syntyvät vain ihmisten osaamisella

Vidillä on monipuolinen kokemus HR:n johtotehtävistä ja strategisten muutoshankkeiden johtamisesta sekä kansainvälisestä liiketoiminnasta. Hän on työskennellyt yli 25 vuotta senioritehtävissä suurissa matriisiorganisaatioissa (mm. Head of HR, Nokia Mobile Phones ja EVP, HR, Fazer Group), ja lisäksi hän on toiminut yrittäjänä useaan otteeseen urallaan.

Viime aikoina Vidi on toiminut seniori HR-konsulttina auttaen strategisesti ja operatiivisesti sekä suuria että pienempiä yrityksiä kompleksisissa muutoshankkeissa, yritysjärjestelyissä, kasvustrategian toteuttamisessa sekä henkilöstön, toimintatapojen ja kulttuurin kehittämisessä.

Vidi tuo merkittävää lisäarvoa sekä strategisen että operatiivisen HR:n tehtäviin, transformaatioiden ja muutosten johtamiseen, partneruusverkostojen rakentamiseen sekä organisaation ja osaamisen kehittämiseen.

Mika_Videman_001