Cherry liittyy kansainväliseen WIL Groupiin

Cherry on liittynyt WIL Groupiin, globaaliin kymmenen itsenäisen interim-palveluntarjoajan yhteenliittymään, joka toimii 37 maassa ja jonka verkostossa on 40 000 ammattilaista.

Tämä yhteistyö on merkittävä askel eteenpäin tehtävässämme auttaa asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla interim-johtamisen tarpeissa ja liiketoiminnan transformaatioissa Suomessa ja kansainvälisesti.

Mitä tämä tarkoittaa Cherrylle ja asiakkaillemme?

Liittyessään WIL Groupiin Cherry avaa asiakkailleen oven kansainväliseen, 40 000 erittäin kokeneen osaajan verkostoon. Tämä mahdollistaa entistä laajemman asiantuntemuksen ja globaalien resurssien hyödyntämisen sekä takaa samalla yhä paremman palvelun niin Suomessa kuin muissa maissa. Cherry on nyt entistäkin vahvempi tukemaan yritystäsi; olittepa sitten kohtaamassa monimutkaisia liiketoiminnallisia haasteita tai toteuttamassa merkittävää muutosta.

WILGrouplogo

WIL Group on 10 interim-toimijan globaali verkosto, joka toimii 37 maassa ja välittää 40 000 interim-ammattilaista.

Mitä tämä tarkoittaa Cherryn osaajaverkostolle?

Liittymällä WIL Groupiin Cherry voi entistä tehokkaammin tukea suomalaisia yrityksiä ulkomailla ja kansainvälisiä yrityksiä Suomessa. Yhdistämällä paikallistuntemuksemme ja osaajapoolimme WIL Groupin globaaliin verkostoon luomme vahvan yhteistyön, joka tuottaa merkittäviä tuloksia asiakkaillemme ja houkuttelevia työmahdollisuuksia verkostomme interim-ammattilaisille.

Miksi WIL Group?

WIL Group on tunnettu sitoutumisestaan ja kyvystään tarjota korkealaatuisia interim-johtamisen ratkaisuja 37 maassa. Ryhmän ammattilaisverkosto on vertaansa vailla, ja toimintatapa täydentää Cherryn omistautumista yritysten tukemiseen innovatiivisella tavalla liiketoiminnan muutoksissa.

Katse tulevaisuuteen

Cherry jatkaa toimintaansa itsenäisenä vakiintuneen brändinsä alla varmistaen jatkuvuuden asiakkaillemme, interim-ammattilaisillemme ja kumppaneillemme. Olemme erittäin innostuneita tästä mahdollisuudesta ja odotamme innolla WIL Groupin laajan verkoston hyödyntämistä tuottaaksemme entistä enemmän arvoa asiakkaillemme.

Lue lisää Cherryn palveluista.

Tutustu WIL Groupiin tästä

Cherry tarjoaa parhaat interim-osaajat yritysten vaativiin rooleihin ja projekteihin kaikilla toimialoilla ja nyt myös entistä kansainvälisemmin. Toimintamallimme perustuu nopeuteen, joustavuuteen ja tehokkuuteen. Välitämme ainutlaatuisesta tekijäpoolistamme vuokrajohtajat lyhyt- ja pitkäaikaisiin toimeksiantoihin, koko- tai osa-aikaisesti. Samalla asiakkaamme välttävät kiinteät kustannukset ja maksavat vain tuloksista pelkän läsnäolon sijaan. Huipputekijöillemme tarjoamme parhaat projektit ja vahvan verkoston osaamisen myynnille. Yrittäjänä teet työtä joustavasti ja otat oman urasi haltuun työn murroksen edelläkävijänä. cherry.fi

Cherry
Cherry

Kokenut vuokrajohtaja auttoi päivittämään tehtävänkuvan

Interim-ammattilainen ottaa haltuun usein väliaikaisen avainroolin nopeasti ja ketterästi. Aspo Oyj:n lakiasioiden, henkilöstön ja vastuullisuuden johtaja Taru Uotila kertoo kokemuksensa Cherryn palvelusta.

Lue lisää
Laura Juhola

Cherryn interim-palvelut vauhdittivat kasvuyritys Resandin kansainvälistymistä

Cherryn vuokrajohtajat auttavat yritystä kasvamaan ja kansainvälistymään. Resandin toimitusjohtaja Kalle Härkki kertoo, miten palveluna hankittu huippuosaaminen edisti yrityksen kasvuloikkaa.

Lue lisää
Laura Juhola

Nämä johtajarekryn 3 virhettä voivat tulla kalliiksi

Cherryn kokenut konsultti, muun muassa Nokialla ja Fazerilla HR-asioista vastannut Mika “Vidi” Videman listaa kriittisimmät rekrymokat ja niiden hinnan.

Lue lisää
Cherry